Citiraj:
Autor gsxr750k9
p.s. pocel me WOT asocirat na poker..sto bolje protivnike imam bolje mi ide..sto losije protivnike imam losije prolazimo..
nepredvidivi su..
|
ma igra je nepredvidiva totalno, ali po meni 6 igraca koji znaju igrati mogu timu pobjedu donjeti bez problema, desavalo mi se s malim tierima (5-6) da nas petorica-sestorica-sedmorica sami pobjedu odnesemo, iako imamo 6 afk tenkova u timu
Citiraj:
Autor Bolnum
Jedno njubarsko pitanjce...
Kako funkcioniraju platooni, koje su prednosti, kako to izgleda u praksi?
|
pa ako imas frenda ili dvojicu, i zajedno igrate u platoonu, npr. tri KV-1 tier 5, bez problema mozete bitku dobiti ako znate sto i kako (i ako ste u top igracaima u mm), jos i kombinacija razgovora unutar igre, po meni super
a i prednost je kad igras s arty, tri arty u platoonu cuda rade (to sam par puta vidio s Tier IX i X tenkovima, 3 arty = 12 killova)
Citiraj:
Autor Shaka111
pa imam jedno jednostavno pitanje,pogledao sam razne filmice na youtubeu o mehanici igre pa sam to donekle pohvatao ali me zanima koje je vase misljenje o najboljim lv4 tenku i na koji leve5 tier tenk se isplati ici...
|
za pocetnika po meni ruska kombinacija T-28 pa KV-1 pa T-150 pa onda na IS-IS3, daju najvise za ulozeno, mali T-28 cuda moze napraviti, brz, okretan, precizan top, sakriti se i pucati, ako si slab onda podrska u timu, KV-1 - najbolji teskas tier V u svom rangu, busi sve, kad se tuces s malim tierima ( III i IV ) obaveno imati makar 1-2 lighta uz sebe kao podrsku, ti ispred i udri, jedino te arty moze unistit (i gold ammo)
-osobno sam krenuo na rusku granu na drugom acc i skoro sam na KV-1 (ako mi glavni acc popushi ban

)