View Single Post
Staro 29.04.2013., 13:40   #2480
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
p.s. pocel me WOT asocirat na poker..sto bolje protivnike imam bolje mi ide..sto losije protivnike imam losije prolazimo..
nepredvidivi su..
ma igra je nepredvidiva totalno, ali po meni 6 igraca koji znaju igrati mogu timu pobjedu donjeti bez problema, desavalo mi se s malim tierima (5-6) da nas petorica-sestorica-sedmorica sami pobjedu odnesemo, iako imamo 6 afk tenkova u timu

Citiraj:
Autor Bolnum Pregled postova
Jedno njubarsko pitanjce...
Kako funkcioniraju platooni, koje su prednosti, kako to izgleda u praksi?
pa ako imas frenda ili dvojicu, i zajedno igrate u platoonu, npr. tri KV-1 tier 5, bez problema mozete bitku dobiti ako znate sto i kako (i ako ste u top igracaima u mm), jos i kombinacija razgovora unutar igre, po meni super
a i prednost je kad igras s arty, tri arty u platoonu cuda rade (to sam par puta vidio s Tier IX i X tenkovima, 3 arty = 12 killova)

Citiraj:
Autor Shaka111 Pregled postova
pa imam jedno jednostavno pitanje,pogledao sam razne filmice na youtubeu o mehanici igre pa sam to donekle pohvatao ali me zanima koje je vase misljenje o najboljim lv4 tenku i na koji leve5 tier tenk se isplati ici...
za pocetnika po meni ruska kombinacija T-28 pa KV-1 pa T-150 pa onda na IS-IS3, daju najvise za ulozeno, mali T-28 cuda moze napraviti, brz, okretan, precizan top, sakriti se i pucati, ako si slab onda podrska u timu, KV-1 - najbolji teskas tier V u svom rangu, busi sve, kad se tuces s malim tierima ( III i IV ) obaveno imati makar 1-2 lighta uz sebe kao podrsku, ti ispred i udri, jedino te arty moze unistit (i gold ammo)
-osobno sam krenuo na rusku granu na drugom acc i skoro sam na KV-1 (ako mi glavni acc popushi ban )