Citiraj:
Autor JozicA
S WD je milina ici, zasada mi je puno laksi nego Monk na Hardcore.
I do 21 levela na WD dva legendarna itema pala, i par komada jako dobre opreme, odmah na AH stavio, prodao za po 5-10k zlata pa kupio za po 1k i jos par gemova, u plusu uglavnom.
Dosadilo mi na Softcore dizanje paragona pa zato malo Harcore igram (samo se bojim sto cu napraviti kad mi heroj prvi put umre).
|
ma WD je zakon, mislio sam s barbom igrat ali pošto sam se mučio na infernu krenuo sam s njim. na infernu sam najlakše prešo igru, s njim i DH. onda idu barb wizard i monk mi nikako ne leži. sve u svemu, pošto sam bio zaljubljenik u necromancera i barbara iz prvog djela, ne čudi me da me WD začarao svojom magijom.

a barba me malo razočarao, ali budem si dao truda kad s njim počnem igrat paragon. možda nakon WD, uglavnom DH barba i WD su mi po načinu igre nekako prirasli srcu, monk i wizard su ok ali nije mi takav gušt igrat s njima kao s ove tri klase. što se tiče MP levele, dobro je igrat s MP levelima brže ide iskustvo i veća je šansa da padne nešto dobro, trenutno sam na MP4 prije mjesec dana nisam bio u stanju igrat ni MP1 tako da sam zadovoljan kako napredujem.