Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 28.04.2013., 21:41   #5882
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
S WD je milina ici, zasada mi je puno laksi nego Monk na Hardcore.

I do 21 levela na WD dva legendarna itema pala, i par komada jako dobre opreme, odmah na AH stavio, prodao za po 5-10k zlata pa kupio za po 1k i jos par gemova, u plusu uglavnom.

Dosadilo mi na Softcore dizanje paragona pa zato malo Harcore igram (samo se bojim sto cu napraviti kad mi heroj prvi put umre).

ma WD je zakon, mislio sam s barbom igrat ali pošto sam se mučio na infernu krenuo sam s njim. na infernu sam najlakše prešo igru, s njim i DH. onda idu barb wizard i monk mi nikako ne leži. sve u svemu, pošto sam bio zaljubljenik u necromancera i barbara iz prvog djela, ne čudi me da me WD začarao svojom magijom. a barba me malo razočarao, ali budem si dao truda kad s njim počnem igrat paragon. možda nakon WD, uglavnom DH barba i WD su mi po načinu igre nekako prirasli srcu, monk i wizard su ok ali nije mi takav gušt igrat s njima kao s ove tri klase. što se tiče MP levele, dobro je igrat s MP levelima brže ide iskustvo i veća je šansa da padne nešto dobro, trenutno sam na MP4 prije mjesec dana nisam bio u stanju igrat ni MP1 tako da sam zadovoljan kako napredujem.
praskatonick je offline   Reply With Quote