View Single Post
Staro 28.04.2013., 19:10   #3711
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Crvena zvezda (do 1991) = Real = Bayern. Režimski klubovi sa hrpom para, potporom saveza i države, kupuju igrače samo da ne igraju protiv njih. Tu i tamo se pojave siroti balavci poput Dinama ili BVBa pa naguze ove bogatučiće, a onda se kreće u financijsku borbu u kojoj su nepobjedivi. I onda se navijači čudom čude zašto su ti klubovi popularni samo u svojim regijama i kod neupućenih idolopoklonika diljem svijeta, a mi ostali ih ne volimo i dočekujemo na nož. Fuj.
pa sad baš...

da su režimski klub onda bi bili od prve sezone u bundesligi (a nisu bili, već je bio 1860 München ušao, jer se birao samo jedan klub iz jednog grada, oni su se priključili bundesligi tek 2 sezone kasnije - 1965/66), onda bi pobjedili u prvoj sezoni kadu ušli u bundesligu (a nisu)

zablistali su tek pod našim trenerima Čajkovskim i Zebecom, koji su došli sa zlatnom generacijom u bundesligu - Sepp Maier, Kaiser Franz i Gerd Müller

Sa Zebecom su 69 osvojili i prvi put prvenstvo

a sad da ih vole samo u svojim regijama i kod neupućenih idolopkolonika, moram ti reći da je glupost, prema nekom istraživanju je bilo da je Bayern 5i najpopularniji klub u europi sa nekih 20-25 mil navijača

ali čuj, to je samo moje mišljenje, a ja sam samo neupućeni idolopoklonik

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline