Citiraj:
Autor Amdejac
Baš sam to htio napisat.
Tcom već sad ima flat mobilne tarife npr. 1 Gb gdje oni do 1 Gb prometa daju maximalnu moguću brzinu, a nakon iskorištenih 1 Gb brzina pada na 64 kbita, ako se ne varam. Imaš flat, ali ograniče brzinu.
|
Baš, probaj uzeti tarifu pa istestiraj na mjesec dana.

Nakon potrošenih 1Gb full brzine, brzina prepolovi na ISDN razini. I sada mi objasni kako da uspijem potrošiti do kraja mjesec dana pri toj mizernoj brzini?
Teško, do kraja mjeseca nakon potrošenih 1Gb, još kilavo uspijem potrošiti najmanje 1Gb pri šlampavoj brzini. Je li to tebi neograničeno? Pritom da ne skidam gluposti nego e-mail, društvene mreže a nikakvi torrenti i youtube. Ograničena brzina ubija vrijeme a i time FLAT.
Bolje da su stavili veći i normalni paket, ali bez reklamiranja neograničeni internet na mobitelu. Npr. pakete 1,2,5 i 10Gb. A nikakvo gluposti neograničeno a još time ubiti brzinu.
Ne namjeravam biti bezobrazan. Nego razočaran sam što na manipuliraju na "neograničeni internet a pritom ograničen brzinama i još prilagođeno po EU" I to nije neograničeno i mogli su normalno napisati cijeli paket.
Površno su operatori prilagodili. Ja čekam što će biti nakon 1.7.
Mislim ove trenutne tarife "desing by EU" ( daleko je do 2,5 mjeseca ) su zamke. Više mi zvuči krpanje pare prije ulaska unije.