Citiraj:
Autor nino
*bo vas flet, paketi i sve sto ide sa tim.
Nadjite si posao, curu i malo sportskih aktivnosti i trebat ce vam 100gb mjesecno, a ne blejit po cijele dane i noci pred monitorom.
Kako populacija ne shvaca da se sve reze, odnosno sve ce se placat u buducnosti. Danas hoces neku tekmu LP-a pogledat, moras imat MaxTv. Di god hocu parkirat, evo plavih crta i automat.
Davno sam jos tu na forumu pisao sto nas ceka kad jednog dana udjemo u EU. Pricam sa ekipom izvana i oni se nemogu nacudit da je FLAT kod nas doslovno FLAT. Lik iz Belgije kaze, imam FLAT do 30gb, nakon toga placam pakete.
Da ne drobim vise, kavica je skuhana, mozete vi i dalje drobit sta vama treba i koliki vam promet treba, ali ovi gore ce sve vise smanjivati granicu prometa, samo da bi se izvuklo sto vise $$ iz nas i nasih kompova.
Over & out. 
|
Apsulutno se slažem za posao, aktivnosti, cure ( makar su pain in the ass)

Samo mi nije jasno ovo za Belgiju, možda sam krivo pročitao... Koja je razlika FLAT do 30 GB ili paket do 30 GB. Ne kužim, pa mi imamo pakete do 20 mislim, valjda oni imaju više...
E sada, stvar je semantike. Ako kažu "neograničeni" onda to mora biti, a FLAT može biti kao i Tango tarifa u Vipu ili gdje već