28.04.2013., 10:30
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor mislav_os
Ja nisam rekao da je mob najbolji, i kao sto sam gore napisao SAVRSENSTVO NE POSTOJI niti ce ikad postojati.
Jel vi u mobitele gledate tako da ga stavite na stol i glavu pored njega pa ga gledate pod kutem od 160? Ne razumijem, u mobitel gledam tako da je direktno preda mnom, a zivo mi se j*** kako ovaj pored mene to vidi. Ako treba nesto vidot dat cu mob da vidi.
Baterija je meni dosta bitan faktor zato i govorim o njoj, naravno da sam svjestan da ce quad core i ostale djidje popit tu bateriju u roku odmah! Al mislim da ce vremenom bit bolje.
PS toliko spomenuti S2 je skripao kod sestre, eto... Nit je padao nit ista, a poklopac baterije mu skripao. Svaki X8 koji sam vidio je skripap, ne znam kako tebi nije  . Dosta OTa
|
Kad bas jako stisnem s2 onda nesto sitno zaskripi, to je tako malo, da nije ni vrijedno spomena. Normalnim koristenjem nisam ni primijetio da skripi dok vi niste poceli to spominjati.
Sto se tice xperie u tmobilu je best buy, daleko se vise isplati nego recimo s3.
|