View Single Post
Staro 27.04.2013., 16:25   #4
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Evo ovako, sad sam pokrenuo preko CD-a memtest86 i ugasio se za nekih pola minute. Nakon toga sam pokrenuo ga opet još dva puta, znači ukupno tri puta i svaki put se odma zgasio nakon pola minute.

Onda sam ubacio bootabilni stick s Windowsima i pokrenuo s njega, ugasio se pri onom prvom "Windows is loading files", pa sam još jednom probo i isto tako se odma zgasio.

Onda sam izvadio sve i išao na normalno pokretanje windowsa i ugasio se pri Welcome screenu, pa sam ga upalio, ugasio se opet i tako ukupno 4 puta. Dakle iz 5. pokušaja je ušao u Windowse. I sad u Windowsima radi normalno i nema šanse da se zgasi kolko god ga opteretim. Ali očito je ovaj put jedva i ušo u Windowse jer ga je "izmučilo" ono gašenje zbog memtesta i bootable usb-a.

To se sve desilo između 16:02 i 16:11, ali evo što je Event Viewer zabilježio, skoro ništa. Samo jedan critical error u 16:11, unexpected shutdown i to je to.

Kaj sad? Jel postoji još neki način da softverski otkrijem šta mu je? Jer izgleda da od ovog gašenja on ništa ne zapisuje, što mi je i logično, jer se on ne resetira, nego baš ugasi, ne izbaci nikakav blue screen niti išta.
marke je offline   Reply With Quote