View Single Post
Staro 27.04.2013., 16:10   #48
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Možeš li mi navesti slučaj kad je HT izmjenio ugovor na tvoju štetu i o čemu se radilo?

To što ti pričaš su besmislice, svaka bitnija promjena u usluzi ne utječe na stare korisnike.
Po toj logici oni ti mogu krenit isporučivat brzinu 56k modema i reći - 'jbg stari, potpisao si klauzulu, mi sad radimo što želimo'.
Uzmi bilo koju tarifu za mobitel, kod svakog operatera ti ju ostave da ju koristiš doživotno iako ju oni izbace iz ponude.
Evo, samo tri recentnija primjera:
- korisnik sam max3L usluge, ugovor zadnji za to potpisan u 08/2011. Htio sam uzeti doplatu za povećanje brzine, za 30kn sad, ne, ja to nemogu iskoristiti jer sam stari korisnik to je samo za nove korisnike, za mene kao starog korisnika je cijena 10mbitne veze 100kn, a ne 30kn. Ili, da mi ukinu sve što koristim, prebace me na novi model max3l usluge, i ovo što sada plaćam 350kn, da plaćam 470kn mjesečno ako hoću 10mbitni flat adsl....
Bez obzira što doplata od 100kn VIŠE NE POSTOJI U SUSTAVU niti je ja mogu odabrati na korisničkim stranicama. Dakle, ili prislina izmjena potpisanog ugovora ili plaćanje nepostojeće usluge....
- kod staraca je telefon i adsl na obrt, telefon služi za potrebe servisa od starog po cijele dane, a 'mili' ht je prebacio telefon sad u ponedjeljak na voip, BEZ OBAVIJESTI, POTPISA UGOVORA, ZAHTJEVA, ičeg (!??!?!?!), te isti taj telefon nije radio do četvrtka poslijepodne, nakon mog 6-og poziva szk i prijavi kvara, kad sam već morao postat drzak da se problem riješi, bez obzira na njihovu 'mudru' teoriju da samo uštekam telefon u phone1 izlaz na ruteru -.- Toliko o nemijenjanju ugovora i usluga....
- Ugovor potpisan kod staraca za adsl je za 4mbitnu vezu, od nedavno su nešto mrdali po centrali i brzina je pala na jedva 2mbita. Nazovem szk i pitam što je na stvari, kaže ženska daleko ste od centrale (150m -.-), i po novome deklarirane brzine su od 2-4mbita, a ne 4 kako ste vi potpisali. Reko kak sad to kad sam potpisao ugovor u kojem lijepo stoji 4mbita brzina, kaže ženska jok, sad je tako kako sam vam rekla, mi garantiramo 2-4mbita, vi imate 2.2 po mjerenju i to je ok.

Imam još sličnih epizoda u prošlosti, i s njima i sa vipom, ali evo dovoljno je i ovo za shvatiti o čemu ti pričam.
Poanta mog uplitanja u raspravu je da je FLAT nešto NEOGRANIČENO i tu nema pogovora ni idiotskih objašnjenja o 'razumnom' korištenju