View Single Post
Staro 27.04.2013., 15:41   #44
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Normalno da je fer, ne mjenjaju se pravila onima koji imaju potpisane ugovore, a kad im istekne obvezno trajanje, onda će i oni imati nova pravila ako žele produžiti, ili će im čak ostati neograničeno skidanje dok god su njihovi korisnici.
Bitno je da se ništa ne dira onima koji nisu u startu pristali na takav ugovor niti su to potpisali.
Prvo pitanje, koliko godina imaš i čim se baviš u životu?
Drugo pitanje, jesi li ikad potpisao nekakav pretplatnički ugovor, prvenstveno mislim na ht?
Ako jesi, jesi ikad pročitao taj ugovor?

Da ti pojasnim moja pitanja, budući da imam raznorazne pretplate kod istih već punih 15 godina, kad potpišeš ugovor, potpisao si i klauzulu da pristaješ na sve izmjene potpisanog ugovora, bez pogovora, dakle, potpisao si ugovor na flat, NEOGRANIČENI INTERNET (sve idiotske spike o 'razumnom' korištenju smatram debilizmom, jer to onda nije NEOGRANIČENO), i ht donese odluku godinu dana nakon potpisa tvog ugovora, a ti imaš još godinu dana ugovorne obveze, da se u flat, dakle u NEOGRANIČENI paket, uvodi OGRANIČENJE (malo paradoksalno, a?), a ti imaš u svom ugovoru klauzulu kojom si pristao na izmjene uvjeta ugovora, pada ti cijela tvoja priča u vodu, o zaštiti starih korisnika Nisam jednom doživio diskriminaciju 'starih' korisnika u ovih 15 godina.... Mlatiš praznu slamu i blebećeš nepovezane stvari i ti i ekipa koja popuje o 'skidanju' interneta na hdd-e....