1. Što se tiče temperatura, nisam samo na osjet provjeravao, nego u Everestu, i grafička je u idle-u oko 50-52°C, a procesor oko 47-48°C. Evo screenshot u trenutku dok nešto radi, pa su se malo digle temperature:
Ali i da su temperature problem, onda bi se gasio i u windowsima pod naporima, a ne samo dok pokušavam učitat Windows 7 boot CD ili dok radim memtest. Dakle, evo i danas, radim memtest i prolazi sve ok do jednog trenutka kad se samo zgasi. Probo sam tri puta i sva tri puta se zgasio. Pokušam s Windows instalacijskim DVD-om, pokrene ga, ali negdje u tom procesu se zgasi, svaki put. Ali evo, kad uđem u Windowse, radi bez greške, bez gašenja. Nije mi to jasno.
2. U Windows folderu uopće nemam minidump folder i naparavio sam search C:\-a za "minidump", ali ništa nije našo. Jel to znači da ništa nije zabilježio?
3. Za memtest sam napiso već. Pokrenuo sam ga tri puta i išo je normalno sve dok se nebi samo zgasio, bez ikakvog bsod-a, samo instantno isključivanje.
4. Ovo bi mogao provjerit kad ga opet raskopam. Kako to skužim? Jel se vidi to golim okom, da su se napuhnuli ili procurili ili što?
5. Iskreno sumnjam da je ovo problem, jer zašto onda normalno radi u windowsima i pod svim naporima, a gasi se samo kad pokušavam napravit boot s nečeg drugog.
EDIT: Još samo da provjerim taj Event Viewer, ali sad upravo istražujem kako se on koristi i šta mogu iščitat iz njega. Ali čisto sumnjam da je tamo nešto pametno zapisano, jer se ne gasi dok je u Windowsima ili dok pali windowse, nego u već opisanim situacijama.