View Single Post
Staro 27.04.2013., 01:33   #21
KOveonline
Registered User

KOveonline's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Evo novosti.
Prvo sam uzeo napajanju u Linksu gore spomenuto od 420W i USB kontroler jer je stvarno oskudica USB ulaza. Montiram, upalim komp i nakon 2 minute se restarta
Prije toga sa se javio liku za karticu sa porukom: "100kn, keš, danas." i stiže poruka OK. Mogao sam naručiti neku od 50 kn, ali onda poštarina, čekanje...
Instaliram grafulju, drivere i odmah u Alien vs. Predator Gold i radi. Projekcije u PowerPointu (što mi je staroj bitno) - radi i nema više restartanja i ponovnog paljena pri gašenju. Još sam sinoć izgooglao ovu temu: http://www.bug.hr/forum/topic/razni-...rt/181790.aspx
Nije mi žao što sam uzeo napajanje jer je staro prejadno sa svojih 300W i ponovo ću probati staviti kameru, idu USB zvučnici, stavit ću 2 ventilatora na kučište jer nema niti jednog... i vidim da npr. ati radeon x1650 pro AGP traži minimum 350-Watt power supply or greater (assumes fully loaded system) pa nek se nađe koji watt viška ako uspijem koga užicati jaču grafičku.

Novo napajanje ima samo dvije utičnice (nisam baš stručan u nazivima) tako da sam spojio CD-ROM i jedan HDD, ovaj noviji Maxtor 160GB koji mi je uvijek služio kao storage jer ovaj Seagate gdje su mi od 2003. windowsi krči ko blesav iako ne pokazuje greške na skeniranju sa HDtune. Tako da upravo sada ide formatiranje Maxtora i nova instalacija XP-a i nadam se da to bu šljakalo
Kondiće na matičnoj nisam zaboravio. sjetio sam se da jedan poznanik radi u servisu pa moram stupiti u kontakt s njim i riješiti to tako da Barton ima šljakati još 10 godina

Ekipa, puno vam hvala na nesebičnoj pomoći, savjetima i vremenu utrošenom u ovaj vintage projekt Stvarno sam ugodno iznenađen odazivom i u ova dva dana sam puno naučio.
Nadam se da neću morati više dizati ovaj topic

Zadnje izmijenjeno od: KOveonline. 27.04.2013. u 01:38.
KOveonline je offline   Reply With Quote