Citiraj:
Autor De5tr0yer
Tako je, sad se opravdavaj meni jer sam mislio skroz ozbiljno.
Kog boli ona stvar, uništavaš čovjeku veselje, isto ko što sam ja tebi kad sam ti govorio da za 3 put manje dobiješ isto, samo malo uži otvor za sic štangu. Valjda voliš šire, šta da ti kažem 
|
nemreš ti meni uništiti moje veselje, ja svaki put kada idem na wc ostavim otvorena vrata i gledam u njega i smješim se
ja sam mogao kupiti za 2 hiljade on1, ili za 6 hiljada svoju DREAM ramu (opaska, dream rama mi je bila ragley blue pig no pošto ih više nema, a šan ima identičnu geometriju i još bolje izgleda, logično je postala nova dream rama)...
da mi je znati koliko košta tvoja dream rama?? 2, 3, 4 hiljade eura???
a što se murine tiče, ja mu nisam htio kvariti veselje (ako jesam, žao mi je), ali samo se vodim svojim osječajem koji je sličan onome kada sam nabavio svoj DaBomb Moab...
Bio sam full sretan kada sam ga dobio, ali ubrzo (nakon par vožnji) sam skužio da svi reviewi na inernetu nisu u pravu i da je biciklo smeće... naravno reviewi su iz 2006 g. a današnja geometrija je znatno drugačija i od bicikla se traži nešto drugo (niski BB, otvoreniji kut...).
Uglavnom, taj osječaj razočarenja sam upotpunio par mjeseci kasnije kada sam otkrio krek koji realno nisam mogao predvidjeti, ali rama nekih 8 godina stara (i JAKO MALO VOŽENA) nije bila spremna na moju njubovsku vožnju kada biciklo botomira samo zato što ja ne znam doskočiti
uglavnom, kada vidim staru FS ramu, tipa ovu koju ima murina, dobijem taj osječaj....
Nadam se da neče tako završiti...