View Single Post
Staro 26.04.2013., 13:46   #32336
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ljudi, prošle godine sam vas kratko ugnjavio, a od kupovine nije bilo ništa, pa ako može opet savjet.

Kako svi preporučuju polovan bicikl ako je u dobrom stanju, tako sam i ja našao tri kandidata, pa me čisto zanima što se tiče omjera cijene i kvalitete.

Radon ZR Litening 7.0

Cube Attention

Trek 6300

Radon bi došao nekih 4100 KN, Cube 3900 KN, a Trek 3800 KN. Kako sam razgovarao sa osobom što prodaje, istina da je Radon iz 2008, dok Cube iz 2009, te bi trebali biti dijelovi stariji, ali tvrdi da je Radon u perfektnom stanju bez ikakvih mana, te da sam ovu godinu miran što se tiče servisa, sljedeće godine samo sajle za mjenjače i vozi, po njegovim riječima bicikl je vrlo malo vožen. Trek mi se iskreno izgled rama i ne sviđa previše, ali ostalo se čini jako dobro, jedino kao da su kočnice, shifteri i vilica bolji na Radonu, dok je na Treku RS Tora.

Inače sam visok 176cm tako da po ovom što sam po netu vidio Radon bi mi najbolje odgovarao, jer je on "M" veličina, također i Trek - 17.5" - 44.5cm WSD (za žene?) dok ovako po brojkama i geometriji Cube je za malo više vozače.

Eh da, namjena svega ovoga, lokalni makadami, livade, malo brda i nešto asfalta.

Ako može savjet, znam da na daljinu kupovina bicikla i nije baš najpametnija stvar, ali barem neću imati problem sa manjkom iskustva i znanja uz koji savjet.
tOta je offline   Reply With Quote