View Single Post
Staro 25.04.2013., 22:33   #1835
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
Stigao U9GT5 quad.
Na prvu loptu pošto ga imam tek par sati sam jako zadovoljan - kvaliteta izrade i ekran su super (naspram Pipa U1 bolje boje, veći kut gledanja i nema backlight bleeda) - kameru još nisam isprobao. Sve ide lijepo glatko, jedini minus mu je što touch nije najosjetljiviji, definitivno treba primjeniti "silu", no možda je i do njegove stock folije.

Antutu skor na 1536x1952 rezi je 14929
CPU 7776
GPU 3152
RAM 3155
I/O 846

Sada sam se sjetio za još jedan minus - kineski rom. Prebaci se jezik na engleski, ali i dalje se tu i tamo negdje izbaci nešto na kineskom. Hard reset prebaci sve na kineski pa ako netko ne zna na pamet kuda otprilike tipkati, mogao bi imati problema. Također se dobije nešto bloatwarea koji se može jedino disableati - tek trebam potražiti uputstva za rootanje.
Antutu pokazuje dobre rezultate, ja sam pred mjesec dana naručio Ondu V972 karakteristike iste jedino mislim da je cpu slabiji, ali moj pokazuje 11369 meni CPU radi na 1008 mhz, s tim da sam ga ja digao na 1152 mhz i tu radi stabilno bez pregrijavanja. Što se tiće touchscreena radi perfektno, mada su se neki žalili da nije baš radio dobro, ali nakon kalibracije nekim appom je proradio. Firmwarea je još u početku tako da svaki 2-3 tjedna izlazi novi, trenutno najnovi je 2.3 beta s 4.2.2 androidom.
Kod mene je trenutno malo modificirani Kasty rom v 2.0, nema kineksih appova ni nešto da se pojavi na kineskom, podržava puno jezika pa čak i hrvatski. Što se ljudi žale je loš zvuk, ali navodno je 2.3 verzijom ispravljeno, jedini problem je još wifi, tj i nije neki baš problem, meni radi ok možda još hvata preslab signal, pa tako na katu gdje uredno radim s laptopom nemam signal (moram provijeriti kakave jačine je na laptopu), navodno da je isto 2.3 verzijom ispravljeno. neki su se žalili da im se gubi konekcija s wifiom i meni se ali sam instaliraj jedan app wifi booster ili tak nešto i sad mi se ne prekida wifi konekcija. Google market radi dobro, bio mi je problem kod youtubea ali to sam riješio starijom verzijom appa s time da na verziji 2.3 radi dobro prema čitanjima s foruma. Ljudi se žale i na bateriju da traje prekratko iskreno ja nisam previše to mjeril to ću tek napraviti da vidim koliko traje. Sve u svemu super tablet za tu lovu, nemam baš puno vremena pa ga ne isprobavam toliko, a tek sam i prošli tjedan flashao novi firmware. Od kad sam ga flashao nije bilo da bi se smrzao, video još moram probati tj filmove jer nemam mini HDMI kabel, a i nikako naći vremena da probam neki film pokrenuti.
Ja sam platio 230 usd tablet + poštarina DHL s time da je bio u petak poslan iz Kine u ponedjeljak je bio na carini u Austriji u utorak sam poslao još neke potvrde o plačanju i u srijedu dostavili na vrata.

Srdane ako smijem pitati koliko si ti platio svog, kako su ga poslali koliko si čekao, e da potraži na arctablet forum na googleu imaš tamo za skinuti romove (ima kasty rom za tvog i maknuti su kineski appovi i jezik je engleski) i uputstva za flashanje i svasta.
eKICh je offline   Reply With Quote