Citiraj:
Autor MadBoY
Ako ti je dolje u tom stanu dostupan H1 Telekom, onda ti je najlakse i najbrze da uvedes T-Com telefon u svoj stan, bez ugovorne obaveze, mislim da kosta oko 625kn. Kad ti prikljuce telefon, predas zahtjev za prijelaz na H1 Telekom i trebalo bi ti onda proci.
|
U donjem stanu je tcomova linija već godinama koju koriste roditelji. To nemam namjeru prebacivati na bilo kojeg drugog operatera jer starci to ionako vrlo malo koriste i ne bi vidjeli gotovo nikakvu uštedu prelaskom na drugog operatera. Znači to želim ostaviti kako je.
Neznam koliko mi ima smisla davati tcomu bespotrebno tih 625kn i onda opet riskirati s tim hoće li oni dozvoliti h1 da me preuzmu kao svog korisnika. Koliko sam vidio po netu ljude znaju zavlačiti mjesecima dok ih se napokon ne prebaci kod željenog operatera.
Baš iz tog razloga sam kompletno raskinuo bilo kakvu obvezu prema tcomu za gornji stan i tražio od h1 njihovu liniju, jer kako su mi i oni sami rekli u 3. mjesecu na taj bi način sve trebalo ići puno brže. h1 mi je također u 3. mjesecu poslao odgovor da trenutno ima slobodnih parica i da će sve biti riješeno vrlo brzo.
Očito je negdi zapelo pa mi nema druge nego i dalje čekati. To mi toliko niti ne smeta koliko odnos h1 telekoma prema potencijalnim korisnicima. Pa nek mi kažu otvoreno kako stvari stoje i ja sam miran jer znam u čemu je problem, a ne me onako bahato ostavljati na liniji da čekam ka kreten po pola sata bez odgovora.