View Single Post
Staro 25.04.2013., 19:27   #183
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Filip_zg Pregled postova
Misliš ništa ne može zamijeniti:

-instant pretraživanje desetine tisuće knjiga u formatu jednog đepa
-desetine kila papira i kvadratnih metara visoko zapaljivog materijala koji narušava osobni prostor
-nezgrapno držanje knjige kod čitanja u bilo kojem položaju, osobito u krevetu
-bolje se vide slova na e-ink ekranu, i mogu se povećati/smanjiti prema potrebi
-uništavanje šuma
-infinite data redundancy, znači trajat će dok god postoji tehnologija i civilizacija

Također e-ink nije aktivan ekran, tako da traje baterija(koja se onda solarno napuni) mjesec dana uz non-stop upotrebu.

Da li sad razumiješ koliko je glupa tvoja izjava?
-bmk za pretrazivanje desetak tisuca knjiga. odredim jednu knjigu koju citam i drugu koja bude slijedeća
-tu u kući imam sigurno preko 100 kila papira pa mi ne smeta. visoko zapaljivog? si ikad palio bunt papira? nisi
-da, u krevetu je nezgrapno za drzati, to ti priznam, al na stolu je nezgrapno s readerom
-ako ne vidiš dobro, vrijeme je da odeš liječniku ili da prestaneš kupovati pocket edišn knjige
-bla bla bla, bmk za šume i ekologiju kao takvu dok mi zg smrdi na amonijak ili u vž na par kilometara od mene poluraspadnute bale smeća. uostalom, najveći proizvođač kisika na planeti su planktoni, vjerovao ti to ili ne
-a što mi to znači? meni apsolutno ništa. pročitam knjigu i ostane mi u sjećanju

i da nebudem previše off topic
trenutno se trudim procitati jos zadnje poglavlje prstenove druzine, ali nemam volje...nije ni pola toliko zanimljiva knjiga kao hobit
domis je offline   Reply With Quote