Citiraj:
Autor Gabre
ako iz ovog netko uspije složit wdtv da radi
svaka mu čast.
btw, ode danas wdtv, još uvijek je pun nedostataka, nisu ga promijenili praktički ništa od unatrag 5 godina kad sam prvog uzeo.
premotavanje bez mogućnosti da preskače po recimo 10-20sec, nema volume podešavanje na daljinskom što mi je ono, FAIL
onaj neki LG sa wifiem je daleko kompletniji urešaj od ovoga.
neću ulaziti u custom firmware-e, ali po defaultu.. kifla... da ne kažem da mi svako drugo paljenje prebacuje rezu na 720@50hz.. kroz izbornike spor.... masu stvari koje su ostale od prvog modela i prvog firmware-a valjda.
|
a čuj, i ja bio volio da ima "go-to" funkciju pa da mu ti odrediš na koju minutu filma želiš ići, ali nema...a nema ni vol+-, ali kome to treba - imaš vol+- i na TVu i na AV receiveru...mislim da si malo cjepidlaka u vezi toga, ako sam se ja navikao mogao si i ti.
I kod mene sa žicom WD uredno radi 2,5 godina, ništa sam ne mijenja postavke reze, nije spor, većinom furam mkv, tu i tamo neki demo m2ts, spojeno sa AV rec i sve uredno radi, DTS, titlovi, AV sync...
Ostao sam na nekom 1.04 FWu jer radi sasvim stabilo i radi internet radio i you tube sa crtanima za sina...
samo mi još reci što ćeš drugo kupiti za manje novaca a da bude bilo bolje i stabilnije???