Citiraj:
Autor Nybelung
Ovaj Alistar i nije tako moćan. Bit će da je zato džaba. 
A dobro, možda je ova Tristana bolji heroj, sutra ću ju provozati. Dosta mi za danas.
Možda sam malo požurio s melee herojem. Bolje da se držim rangea dok ne naučim bar koji heroj ima koju magiju. 
Ako krenem igrat ovo morat ću se odreć WOT-a. Nakon dvije igre LoLa ne ostaje mi vremena nizašta drugo.
|
Rekao sam ti prije, alistar je pretežak za početak, ali je top support danas.
Citiraj:
Autor Dujo
:O Znam da je prije bilo na lvl 28 sigurno, valjda su to promijenili na S3
Moje isprike 
|
Nikad nije bilo
Citiraj:
Autor Dujo
Legit powerlvling
Nisam znao za ovo, prebolesno  Znači u ~48h igre nabije se 1-30lvl  Vjerujem da i dosta Vas nije ovo znalo  Treba nas biti 3 u timu, ja sam baš napravio EUNE acc pa ako je neko voljan neka se javi Da sumiram: u 5min igre dobije se ~45ip-a, a exp je isti koliko bi dobili za summoners rift win(ako imate exp i ip booster boli glava)
|
Gle, trebaš naći 3 dobra frenda koji će to probati s tobom, jer random česi i poljaci sigurno neće

I treba tu uigravanja.
Citiraj:
Autor Nybelung
Mislim da ću se zasad držati svoje Tristane i Garena.
Tristana mi je bila predobra kad sam skupio par itema za attack speed i crit. Plus, ima onaj skok tako da nikad nije dosadno.
A Garena sam jutros provozao s ovim itemima:

Bolesno mnogo HP-a sam imao, ko dva njihova lika skupa. S onim spellom za vrtnju + neki radiance item (bar mislim da sam to imao) sam uništavao sve 1v1. I jedino ako mi se žuri onda ulti odvalim.  Koja je najbolja "čizma" za njega? Bježe mi miševi.
Prezabavna je igra. 
|
Kod builda još ti fali samo Warmong
A čizme, gle to češ s vremenom skužiti, to ovisi... Ako igraš protiv nekog ad-a uzimaš armor, ako igraš protiv ap-a uzimaš ono za magic resist, ako si već nafeedani uzimaš nešto za speed etc. Ovisi o situaciji. Ja većinom kad ga igram na topu, radim armor
Btw. dodaj si xgame na westu, puno će ti pomoći
EDIT: