Kako je lijepo slusati ove hejtere Barcelone, znam da je bolno trpiti guzenja pa je kompleks zvan barca mnogo izrazen.

)
Ovaj poraz nije bolan, vec je vise nego zasluzen, veceras je igrala jedna momcad, steta sto Barcelona nazalost nije na fizickoj spremi i formi od prije mjesec, dva, no svakako bi i tada rezultat bio barem 4:2.
Barca je prvi puta zasluzeno izgubila, i to je ono sto smeta dezurne hejtere, jer se ovako igra protiv barce, a ne kojekakve park-the-bus i ostale strategije kvaziklubova koji unistavaju nogomet. Drago mi je u jednu ruku, jer ovo je najljepsa nagrada za nogomet kakav njeguju bavarci.
Isto tako, ovdje se jasno vidi da sudacki previdi i simuliranja su sastavni dio nogometa, a ne da barca jedina to radi, kao sto je ujedno i dokaz da te sitnice ne mjenjaju ukupni rezultat, jer da je sudac i bio veceraa na razini, rezultat bi bio svejedno isti.
Cestitke svakako pandi i svim navijacima bayerna, izuzetna i malojereci zasluzena pobjeda, nadam se da ce osvojiti LP, jer svojim stilom nogometa to zasluzuju, a sa druge strane nadam se da ce bvb u finale, a ne guzicari iz madrida
Jos 90min nou campa, ali tamo se mora cudo dogoditi, pa da se eventualno ode u produzetke, cudu se i nadam, no u svakom slucaju znam da ce biti odlicna tekma ko veceras.
A sad, ajmo BvB!!!!