Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 23.04.2013., 03:19   #872
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Primarno sam se osvrnuo na zvuk slušalica. Uspoređujući s mdr ex51lp koje sam tada imao su bile lošije, a skuplje od njih. U to sam sto posto uvjeren.

Dal bih dao 200kn za njih? Ne bih. Dao bih za slušalice uvijek malo više jer one za mene nisu potrošna roba. Preko 100€ ne dam, ali u tom rangu se već da nać odličnih slušalica

Možda nisam mjerodavan zbog toga, al ako mogu nekom pomoći svojom opaskom, zašto ne?
Ma sve je to OK, ja inace ne volim kupovat bilokakvu periferiju na tudje preporuke dok ju sam ne isprobam. Bio sam kupio Pioneerke SE 390 bez probe da zamjenim HD202 koje je pomalo nagrizlo vrijeme i skuzio da to nije to. Bile su mi krute, neudobne, zvuk je bio OK, ali bas je bio slabiji, nisu bile toliko glasne na kraju krajeva. Na kraju sam ih prodao i ostavio Sennke. Ali masi ljudi su one bile odlicne. Tako da, ne mogu nista reci o tom Sonyu ali o HD201 i HD202 sve najbolje.

Meni nema smisla davat vise novca kad znam da razliku necu cut na mobu ili laptopu sa nekom losom izvucnom i MP3-icama koje su podcastovi u 160 VBR ili u najboljem slucaju 320.
tutix je offline   Reply With Quote