View Single Post
Staro 22.04.2013., 21:51   #225
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Bio sam do Linksa pogledat ovu G105 što je na akciji tamo.
Dojam jako loš za tipkušu od 400kn, živa plastičurina ništa bolja od ove MK300 što trenutno koristim.....
Znači ili nešta starije rabljeno nabavit ili se manit Logitecha nakon ovih pustih godina druženja
Ja tu plastičurinu derem već nekih 9-10 mjeseci i to opako u BFBC2 i BF3 i na njoj se ne vidi niti jedan jedini znak upotrebe. Ne čini mi se da je išta slabija od bilo koje Logitechove gaming tipkovnice te serije, G110, G510 ili G19, sve je napravljeno na isti kalup + nešto dodatnih tipki i ekrančić na top modelu. Ne bih se čudio da je i isti tip membrane u pitanju. Ovo ne pišem zbog reklame nego sam se ugodno iznenadio što je zapravo i najjeftinija Logitechova gaming tipkovnica dovoljno dobar izbor da ne moram razbijati glavu time da li sam trebao pljucnuti još 200-300 kn za bolju tipkovnicu. Bolja bi bila eventualno neka mehanička, makar je to stvar odabira, meni mehanička baš ne odgovara za žestoku jurnjavu i pucačinu tipa BFBC2, igram 90% kao Assault pa mi više odgovara mekši i tiši tip tipki jer se stvarno u fajtu nastiščem tipki
Sinac je offline   Reply With Quote