Tema: Vibracije...
View Single Post
Staro 18.11.2002., 07:08   #24
igsablja
Senior Member

igsablja's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Andjelko
Hmmm...

Kanta mi je pomalo bučala. Razloga može biti više. Ako je baš bočna stranica, jedno od mogućih rješenja je lagani pritisak oko sredine bočne stranice. To baš nije uvijek izvodivo, jer treba naći oslonac, to sam bio napravio jednostavno jer mi case stoji u drvenoj kutiji, sa strane "stola za kompjutore" (...aaa, mene seljaka). Nije izgledalo baš elegantno, poduprto kockama stiropora sa strane, međutim kanta se znatno utišala, to mi je dalo ideju: napraviti nekakav pojas oko sredine. Srećom, uzrok podrhtavanja je bio HDD u ladici. Kupio sam novi i sada čujem samo šum ventilatora. Maxtor je tih i nije u ladici jer se tamo pregrijava.

Montirao sam ga fiksno, postavio sa strana dva rebrasta alu. hladnjaka, ventilator ispod. Ali sve to izgleda nekako nabacano i, što je najgore, ne mogu mijenjati diskove. Metalna ladica bi bila pravo rješenje, s konektorom dakako, morati ću se raspitati postoji li tako što?

Čak sam dobivao ideje da sam pravim aluminijsku, ali tu bi bilo posla k'o u vinogradu... možda samo bočni okvir od bakrenog lima, no dosta mi je samogradnji, uvijek nešto nedorađeno.
Ako misliš na metalnu ladicu na izvlačenje, NEMOJ!
imam sad već nekih iskustava sa istim, a i sličnim, i nisu dobra!
To ti je ko loto, nikad neznaš kad će ti delat, a kad zbloksat komp.
ako ipak želiš, hgs.ot ima neke AL sa tri venta za 151 naših novčanih jedinica

amd64 5000 B.E.
4 GB RAM-a
nVidia GTX 260
DVD prža
lg dvdrw-+ i ostalo
gomila diskovlja sumarum = 2TB
*Samsung 19"MB*
7 ultimate + ubuntu
igsablja je offline   Reply With Quote