View Single Post
Staro 22.04.2013., 19:56   #52
MAGARAC
Premium
Moj komp
 
MAGARAC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 5,890
Ak hocete prave informacije nadite neku firmu za geodetske djelatnosti i dogovorite konzultacije. Morat cete platit ali i ustedit ce zivce i vrijeme. SVe slicne firmice daju konzultacije i nude svakojake usluge. Niklo ih je puno u zadnje vrijeme pa ih nije problem nac..

Momir;
AK imas gradevinsku doma, ak nemas doma a mislis da postoji, onda je pri Odjelu za graditeljstvo (u arhivi) tam gdje ti je kuca. To je prvo a drugo je da je objekt izgraden prema dimenzijama iz dozvole, kaj bi trebal sam znat jer si sta dogradival i sl. a ak nije onda idu kazne, arhitekti, itd... Gradevinska dozvola i sve izgradeno u skladu s njom i nemas problema, legalan si. Ak nemas nest od toga onda ide svo veselje a za pocetak treba dat zahtjev do 6 mjeseca i lagano pocet skupljat novce.

Kad vec sve to sredujete, provjerite i vlasnistvo zemljista, pogotovo u ruralnim krajevima jer to cesto nije cisto. Moze se imat gradevinska, iz nekih drugih vremena ali na djelomicno tudem zemljistu ili sl.. Izvadak iz Katastra i Zemljisno kniznog moga bit isti u dlaku. AK nije onda zajebanicja poprima jos zajebaniju dimeziju.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.04.2013. u 20:48.
MAGARAC je offline   Reply With Quote