Citiraj:
Autor 1v@n
Po meni nije. GSMArena kaže 36h endurance, za 820 kaže 40h. Za ovo što Ivo kaže da je radio na mobu, meni ode max. 20%.
|
Ne znam šta bih ti rekao ja sa htc-om

Do zadnjeg updejta samog os-a, prije mislim mjesec dana, možda i manje, baterija mi je trajala cca trećinu duže vremena nego sad, točnije po battery meteru, ravno 33% više baterije mi mobitel troši u prosjeku nego prije updejta. Je da je mob brži, famozni '....resuming' je isto kraći nego prije, ali postoji i dalje, a baterija kraće traje. Screen on podatka naravno nemamo zbog idiotskog os-a kao takvog, ali po mojoj procjeni za nekih 3h 100%-tne aktivne upotrebe baterija pada sa 100% na 20ak%. Barem je kod mene takav slučaj. Meni baterija traje od danas ujutro do sutra navečer sa nekim mild korištenjem sada, a ako sam (u nekim mojim shvaćanjima normalnog korištenja mobitela) normalno koristio mob, baterija izdrži od 06 ujutro do ponoći isti dan, sa 100% na 20-25%. Prekratko za 4" mobitel i 1700mAh...
(da podsjetim - mobitel ne gasim po noći nikada, ne koristim airplane mode ni nikakve gluparije za štednju baterije koje samo usporavaju mobitel u normalnom radu, 3g always on, wi-fi navečer kod kuće uključen stalno, syncanje 2 mailboxa stalno, skype, viber, whatsapp, line notifikacije uključene, itd.)