View Single Post
Staro 22.04.2013., 15:11   #2375
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Evo i ja skidam igru, nadam se da nije prekomplicirana i da mi neće trebat dugo da naučim igrat.
Evo pojasnjenje za nove igrace, kako do 4 dana premiuma i 1300 golda.
(skinuto s jednog naseg foruma), pa ko nisi napravio acc sad imas priliku, kao i ako netko zeli pored glavnog jos jedan free napravit za nedaj boze.

citiram:
"Evo ekipa da podijelim s vama jednu malu foru za pričuvne accounte. Recimo da nagovarate frenda da počne igrat WoT, al trenutno traju neke super akcije koje je šteta propustiti, pa pripremite par accountova za svoje frendove ako kasnije odluče igrati. Ili ako imate klan i vrbujete ljude koji su početnici, pa da im olakšate početak.

1. Napravite novi acc sa invite code-om WGGEAR - to vam daje:

tier II premium tenk PzKpfw 38H735 (f)
1000 gold-a
3 dana premiuma

2. Na taj account još ukucajte code 2NDBDAYTANKS za sljedeće bonuse: Ove consumables se može fino prodati za dobar početak s kreditima na novom acc-u.

1 Day of Premium Account
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Pudding and Tea
5x Strong coffee
5x Extra Combat Rations

3. Preko ove "obavijesti" promjenite password za taj account da bi dobili još 300 golda.

Eto, da imate spreman koji account za frenda ili drugi acc ako vas na glavnom banaju {#} sa 1.300 golda, za kojih se na popustu može kupiti tier 5 premium i još 3 mjesta u garaži, pa još ima tier 2 premium tenka i ako proda consumables još 300.000 kredita.

Jedini downside je da se to treba napraviti sad dok ovi bonusi još traju, barem ovaj za dvogodišnjicu. A što se tiče odabira tier 5 premiuma, neka ekipa tu nabaci neke preporuke što se najviše isplati po MM-u, zaradi, lakoći igranja. Pozz ekipa!

EDIT: Savjetujem vam da to riješite još danas dok sve štima"
kraj citata

Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
gadi mi se igra. doslovno mi se gadi. strasno.
takva je igra, i sam je nekad mrzim ali joj se opet vracam, tesko se priviknuti na 29 ljudi u partiji pored tebe, svatko nesto ima drugo na pameti, to moras shvatiti, netko upravo razgovara na mobilni, netko jos pored igre surfa, netko povremeno baci koju partiju na poslu pa mu bas naleti sef i spusti prozor (ovo zadnje znam par njih koji to rade), pa se onda cudimo kako netko stane na pola mape i nemrda, ili ubija svoje suigrace, kako kaze narodna, sto ljudi sto cudi, a toga u WoTu ima napretek
ako zelis nesto ozbiljnjije igrati, jedino rijesenje je klan, random ti je cista lutrija
i nevrijedi zivciranja, ima jos brdo igara na koje mozes gubiti zivce, samo ih moras naci

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 22.04.2013. u 15:19.
JozicA je offline   Reply With Quote