Citiraj:
Autor coconut
|
Dobro sam informiran jer radim kao serviser računala pa ujedno i znam šta ugrađujem. Ugradio sam sigurno 200 tih SGT DM serije i fantastični .. Samo je jedan krepao i to zbog CM HAF XB koji ima onaj XPORT koji je kurio diskove i počupao ga van onda
Citiraj:
Autor FRipper
A gle što je je, taj mali ST1000DM003 je dosta brz...ali ne mogu ga usporediti sa blackom jer ipak black ima 60mj garancije a i opet razlika je u cijeni...
Uvijek radje preporučim wd blue ili tošu kraj ikojeg seagatea, najvise zbog pouzdanosti, mozda je seagate brz, al eto više volim wd 
|
Je, brz je i malo vrijeme pristupa ima naspram ostalih diskova. Znam.. Prodavali su se po 504kn šta je odlična cijena
Citiraj:
Autor Rade0n
Ti benčmarkovi često nemaju veze s vezom, a razlike u praksi su zanemarive.
Isto tako, ta Seagateova fail serija nema ništa s ovim diskovima što danas izlaze iz tvornica, to je daleka prošlost i nije mjerilo ničega, možda je čak i plus, jer na greškama se uči pa je Seagate pojačao kontrolu kvalitete.
Pošto pouzdanost kod diskova ne postoji, onda barem treba gledati garanciju, pa ko da veću.
|
Tako je, 7200.11 serija je bila takva kakva je i to nisu svi pogođeni nego oni sa određenim firmwareom