View Single Post
Staro 21.04.2013., 22:46   #2437
Overclock_freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Bolje se informiraj prije nego ideš preporučivati nešto
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
Dobro sam informiran jer radim kao serviser računala pa ujedno i znam šta ugrađujem. Ugradio sam sigurno 200 tih SGT DM serije i fantastični .. Samo je jedan krepao i to zbog CM HAF XB koji ima onaj XPORT koji je kurio diskove i počupao ga van onda

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
A gle što je je, taj mali ST1000DM003 je dosta brz...ali ne mogu ga usporediti sa blackom jer ipak black ima 60mj garancije a i opet razlika je u cijeni...

Uvijek radje preporučim wd blue ili tošu kraj ikojeg seagatea, najvise zbog pouzdanosti, mozda je seagate brz, al eto više volim wd
Je, brz je i malo vrijeme pristupa ima naspram ostalih diskova. Znam.. Prodavali su se po 504kn šta je odlična cijena

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ti benčmarkovi često nemaju veze s vezom, a razlike u praksi su zanemarive.
Isto tako, ta Seagateova fail serija nema ništa s ovim diskovima što danas izlaze iz tvornica, to je daleka prošlost i nije mjerilo ničega, možda je čak i plus, jer na greškama se uči pa je Seagate pojačao kontrolu kvalitete.

Pošto pouzdanost kod diskova ne postoji, onda barem treba gledati garanciju, pa ko da veću.
Tako je, 7200.11 serija je bila takva kakva je i to nisu svi pogođeni nego oni sa određenim firmwareom
Overclock_freak je offline   Reply With Quote