View Single Post
Staro 21.04.2013., 10:00   #2351
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Kao sto ti je Nybelung rekao:

Citiraj:
Allows the Commander to know if the vehicle has been detected by the enemy. Three seconds after being detected by the enemy, an indicator appears on your UI. The indicator turns off after a few seconds whether you are still detected or not. There is no indicator to show whether or not you have become hidden again.
Znaci kazes da te je opalio za 800, cisto moguce da je globalno u tvom smjeru nisanio neki veliki TD, otkrio te s boka neki scout, i cisto dovoljno vremena da te zvekne prije nego ti se upali lampica

Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Bio sam iza grma i stajao i odjednom me rokne 800 stete, niti da sam zapucao niti pomaknio tenk i znam da nakon sta me se uoci da im treba barem 1-2 sec da im se nisan ne stabilizira, a za to vrijeme ja imam vremena nesta napraviti a ne da se vec sakrijem iza kamena i onda mi se upali. Jer ovo je prvi put da me se je prvo pogodilo a onda tek pokazalo da me se je uocilo. I da, danas sam imao oko 5 rusenja igrice a nemam niti jedan mod. Onaj WOT tweaker nemrem nikako maknuti jer ako ga maknem i ostavim samo 0.8.4 folder ostanem visiti na listi tenkova kada se ucitava igra. Pa moram otpakirati wot tweaker da bi igrica radila a skidati par giga za to mi se neda.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote