View Single Post
Staro 20.04.2013., 13:17   #2325
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor migmo Pregled postova
Ili je granata pogodila njegov rubni dio oble kupole ili je jednostavno neki njegov unutarnji modul preuzeo damage na sebe, ali nigdje ne stoji da nije mogao biti i bug, tko će ga znati sada ovako. Ali da postoji mehanika iza svega (minus povremeni bugovi ako ih ima), to stoji.

Dvije stvari se dešavaju kada je tenk nakošen;
-prvo je to da se effektivni armor uvečava,
http://www.worldoftanksguide.com/images/armor.gif
-a drugo je to da ako je kut ulaza granate dovoljno mali, zrno niti nemože probiti jer nije niti usmjereno prema masi tenka. Zrno tek dotakne oklop koji ga preusmeri dalje. U stvarnosti bi loltraktora takav hit vjerovatno dobrano zatresao i možda i zarotirao, ali penetracije nebi bilo.
http://wiki.worldoftanks.com/images/..._of_impact.png
Kao što već rekoh,ta teorija drži vodu dok su razlike u penetraciji granate i masi armora male,slične...ovdje se radi o gwpantheru,njegov armor je 50/30/20 mm,a granata od T34 ima penetraciju 248,da neznam kako namjestiš gwpanthera - mora proć.

To o čemu ti pričaš je najbolje vidljivo na IS6 tenku koji ima samo 100mm hull armora,a ja ga ne mogu penetrirat ni s 220 pen...to je najekstremniji primjer povećanja efektivnog armora nagibom,ali i IS6 ima najekstremniji nagib od svih tenkova.

Wot je pun bugova

Inače s t34 koji ima 500 damage-a max one shootam sve arty-e...no vratimo se na početak,nije ništa preuzelo damage jer kao što rekoh dingao sam ga,dakle nije ni došlo do penetracije,što je apsolutno nemoguće...no opet,kao što rekoh,ni prvi ni zadnji put,masu neobjašnjivih stvari se dogodi...

SU-152 derp gun,gold ammo,penetracija preko 200,damage oko 800...pogodim tigra u bok i skinem mu 800 s običnim ammo,u istoj borbi drugog tigra nisam penetrirao u bok s goldom! Bez nagiba,nisam gađao gusjenice...

Neznam jel su bugovi,faktor sreće ili nekakva "everything can happen" filozofija WG-a,jer budimo realni,brojke na papiru su samo brojke,stvarnost svašta opovrgne.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 20.04.2013. u 13:25.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote