Citiraj:
Autor Amdejac
Ispucam gold od 4800 para i on meni veli penetrirao si. Znam da sam penetrirao i da mu je na dupe izašlo van, ali kako nikakve štete,
|
Pa naprimjer:
Granata je prošla mimo svih bitnih modula u tenku, kroz sjedište vozača, pa na dupe tenka van. Ali pukom srećom za njega, vozač je baš tada bio na gablecu. Pa onda nije bilo niti ikakvog damagea na tenku, niti crew/module kill-a, jer eto, netreba vozaču sic, može on sjedit unutra i na šasiji.

Ili granata se zabila u getribu, ali otkinula joj je samo zupčanik treće brzine, pa tenk i dalje vozi, ali sporije.

Šta je da je, svaki tip štete na tenku kada je penetracija (module damage ili crew kill) treba sa sobom uzimati i ukupni HP tenka. Ali daj ti to objasni ovim bedastim developerima. Sada ako granata penetrira i pogodi npr. radio, koji ima npr. svojih 300 HP-a (svaki modul ima svoju količinu HP-a, neovisno o ukupnom HP-u tenka), tada ako je granata napravila damage od 250 HP-a, radio je tada i dalje čitav na svojih 50 HP-a, a ukupni HP tenka ostaje nepromjenjen.
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Wot je čudna igra,ja sam malo prije dingao gwpanthera s t34...
|
Ako pogodiš oklop tenka pod kutem manjim od (čini mi se) 30°, zrno se automatski odbija. Tu postoji još dodatna kalkulacija koja uključuje kalibar zrna i debljinu oklopa, gdje taj postotak može malo varirati. Ali teoretski, pod korektnim kutem, loltraktor može dingati zrno od E-100.