Citiraj:
Autor Lungz
Sry što nisam normalan i što ne donosim odluke na temelju tuđeg mišljenja.
Evo samo zbog ovog tvog komentara ću se riješit tog kućišta... Koje ti želiš da kupim? Koju matičnu želiš da stavim u svoje kućište? Smijem imati bar malo ja odluku ili ćeš mi ti sve odlučiti? -.-
Svaka tebi čast
EDIT: Nema potrebe da više komentiramo moje kućište. Meni je "mega awesome" i ja sam zadovoljan i to je jedino bitno. Svoje frustracije možete liječiti negdje drugo. Ja sam jedino htio slikama pomoći nekome tko se zanima za to kućište, nisam tražio komentare. 
|
Ej pajdo, no sikiriki, meditacija, reiki...
Šta se pališ k'o šibica, ajde radije čuvaj živce, trebat će ti. Vidio sam već nakon slike prednje maske da si specifičan user sa specifičnim potrebama (funkcionalnost na prvom mjestu) i čudno mi je kako ti nije jasno zašto ljudi na tvoj kejs bacaju hejt u rukavicama. Oni ne kuže tvoje motive, jerbo pozornost pridaju nekim drugim stvarima. Meni je naprimjer nepojmljivo nagrđivati linije kućišta i diže mi se kosa na glavi kad vidim internu optiku, razne hot swap instalacije marke hsjang jong kinezjong i fenkon trollere sjajnih displeja, ali onda fino spustim kosu i vozim dalje. Tvoj kejs nije monaliza i još si ga dodatno uljepšao tim instalacijama s prednje strane, tako da ne očekuj komentare tipa, "zaljubio sam se u tvoje kućište" ili "dam ti za kejs potpisani dres od Dine Drpića", jer tu neke posebne estetike nema, ali funkcionalnost i "inteligentna rješenja iz Švedske" očito za tebe predstavljaju numero uno prioritet. Poštujem to. Ovo za ploču jednostavno zanemari. Kejs je tu da stoji i odolijeva zubu vremena, a ploče su ionako podstanari koji se izmjenjuju. Ostaj mi zdravo i nemoj sad za inat svima mijenjati kejs narednih 10 godina.
Lijep pozdrav i ugodan vikend!