View Single Post
Staro 18.04.2013., 21:42   #1814
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
dosao jucer sina-1. dojam, veliko i nisam jos naviknut na velicinu, dok sve ostalo...... zasada vise nego dobro zadovoljava ono sto sam zacrtao.

posto ima reviewa po netu poprilicno, ja se nabrzinu osvrnem na najkriticnije dvije stvari na ovom tabletu - probijanje osvjetljenja i wifi jacina.

ekran, ne primjecujem nikakve greske niti anomalije u radu, sve jednolicno ili ja ne vidim dobro. nemam zamjerki, niti na kvalitetu prikaza niti na sam odaziv tapkanja.

wifi, ok, mogao bi biti bolji. no zasada obavlja ok posao sa sx763 siemensom, udaljenost nekih 6 metara i lovi bolje signal nego kartica u mom kompu..... funkcionira .

tako da ono, za 1499 kuna mislim da nisam pogrijesio (sto se tice izbora u nasim trgovinama). jedino ako tko zna, ima gdje uzeti kakve maske za njega, silikonska po mogucnosti? foliju mozda, ista od zastitnih mogucnosti?

Burko je offline   Reply With Quote