18.04.2013., 17:38
|
|
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor t3chno b0y
To je 5.gen civic zvani jaje, a za 4tkn je vjerojatno sa ruzinavon limarijon i mašinon spremnon za generalnu. Ta godina da je uredna skroz se kreće između 10-15tkn.
|
Citiraj:
Autor asasq
je, ako je tehnicki ispravan, nemas se sta mislit, cak mi se cini i prejeftin da bi bija u dobrom stanju, tim starim civima nema smrti, koji je motor?
|
Citiraj:
Autor tech
Odi kod mehaničara prije kupovine, sve su manje-više trule oko zadnjih rubnjaka i pragova.
Bolje nek ti netko pogleda jer su sve redom loše krpane tek tolko da prođe tehnički.
Naprijed je vrlo vjerojatno slagana(sve su  ), pogledaj da nema kemijanja oko ispuha i diy poor's man decat sistema(čuje se ko pevec kosilica, vjerojatno dimi).
Provozaj malo i vidi kak se ponaša. Znaju im seleni bit loši a to skužiš u vožnji, lupa poprilično.
Ak je sve u redu, mislim da je to fer cijena.
|
Citiraj:
Autor Halos
@Fatal
Kao vlasnik jedne 4.gen sedanke(1.5 16v 90ks 1990g), odgovorno tvrdim da ih se joooš uvijek da naći u dobrom stanju. Znači bez spruljetina, gljiva na usisu, markerom ofarbanih dijelova unutrašnjosti u crveno i sl., samo treba paziti koji je vlasnik, koliko ih se promijenilo u kojem roku a auto naravno pogledati na "jami" kod mehaničara. Potrošnju ulja nemožeš znat dok nenapraviš 1000-5000 kn, onda znaš tek na čemu si.
Moja ima 301500 km, prdnuo joj je dihtung glave(a.k.a. troši vodu), ali ulja nije trošila niti pola litre-litru na 10k km.
ugl., očekuj par mjeseci isčuđavanja i mehaničarenja dok nesrediš sve 
|
Hvala svima, nazalost je auto prodan nekome isti dan  Ima bit da je bio dobar deal 
|
|
|