View Single Post
Staro 18.04.2013., 14:46   #20
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Za pocetak, moze li netko napisati kratki turtorial iliti "walkthrough" kroz legalizaciju.
Gdje najbolje poceti, kako uopce utvrditi dali je objekt legalan ili ne.

Evo moja prica ukratko i ono sto znadem:
Mi pravili kucu u Bizovcu, legalno, i imali stan u OS u kojem smo zivili, za njega neznam jel legalan
Uglavnom, kako se priblizavao trenutak zavrsavanja kuce i selidbe iz OS u Bizovac nikome se nije vise svidjela ideja. Kucu prodali, a i stan i kupili kucu u Osijeku. Bjese to prije nekih 15 godina. Placen je uredno porez za kupovinu nekretnine, sjecam se ko jucer kad je dosao ciko procjenjitelj i obilazio sve zivo i nezivo. I kuca je trenutno na mojim roditeljima.

E sad, mi pojma nemamo jeli legalna ili ne, sigurno da legalna nije cijela, ali jedan dio bi mogao biti. Naime imamo neke nacrte, projektnu dokumentaciju, prizemlje i prvi kat su gotovo identicno napravljeni, problem nastaje na drugom katu i potkrovlju, kojeg prema nacrtima ni nema ili je djelomican

Kuca ta u OS je zidana 85 godine, ako se nevaram i nacuo sam da bi ja trebao pitati prijasnjeg vlasnika dali je on to sta platio i kada odprilike, tako da ovi neki u gradu ili gdje mogu pronaci potvrdu o legalizaciji, zapravo placenim tim doprinosima.

Problem je sto nema tog starog vlasnika i neznam gdje sam i di da krenem uopce kopat i ispitivat se, za pocetak

Zadnje izmijenjeno od: Momir. 18.04.2013. u 14:54.
Momir je offline   Reply With Quote