18.04.2013., 10:38
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja:
Pozdrav.
Interesira me ova grafa.. No stalno mijenjate cijenu, sa 1500 na 1700 i slično..
Dal je ta grafa ispravna ili možda ima neke artefakte, kupljena u RH ili vani?
On:
Pozdrav,
Cijena se mijenjala jer sam imao dvije, jedna koju sam kupio u Njemackoj i nije imala jamstvo u Hr,a ova ima jamstvo dobio sam je u servisu u zamjenu za gtx560ti.
Kartica je u potpunosti ispravna, jednom je samo spojena u komp radi provjere.
Ja:
Dobro..
Ukoliko bi se odlučio za kupovinu, dali slučajno dolazite (ili imate nekoga) do Rijeke ili okolice?
Mogu vam odmah reći razlog zbog kojega nebi da se predaja obavi preko pošte, relativno je veliki novac u pitanju a svjedoci smo svakakvih prijevara.
Ukoliko imate poznanika na forumu PCE, možete ga spomenuti, čisto da se malo sumnja otkloni 
E da, iz kojeg dućana je grafa?
Živio
On:
Iskreno ni ja ne bih slao karticu postom, a nazalost nemam nikoga da ide za Rijeku.
Kartica ima jamstveni list od M San grupe
-->
Evo da vam malo nabacim info u vezi ove Asus-ice na Njuški.
Pitao sam tipa malo informacija i slično.. Ja uglavnom to neću uzimat jer mi je rizik ali tko je iz Zg može to pogledati..
Info je u spojleru.
Ja:
Pozdrav.
Interesira me ova grafa.. No stalno mijenjate cijenu, sa 1500 na 1700 i slično..
Dal je ta grafa ispravna ili možda ima neke artefakte, kupljena u RH ili vani?
On:
Pozdrav,
Cijena se mijenjala jer sam imao dvije, jedna koju sam kupio u Njemackoj i nije imala jamstvo u Hr,a ova ima jamstvo dobio sam je u servisu u zamjenu za gtx560ti.
Kartica je u potpunosti ispravna, jednom je samo spojena u komp radi provjere.
Ja:
Dobro..
Ukoliko bi se odlučio za kupovinu, dali slučajno dolazite (ili imate nekoga) do Rijeke ili okolice?
Mogu vam odmah reći razlog zbog kojega nebi da se predaja obavi preko pošte, relativno je veliki novac u pitanju a svjedoci smo svakakvih prijevara.
Ukoliko imate poznanika na forumu PCE, možete ga spomenuti, čisto da se malo sumnja otkloni 
E da, iz kojeg dućana je grafa?
Živio
On:
Iskreno ni ja ne bih slao karticu postom, a nazalost nemam nikoga da ide za Rijeku.
Kartica ima jamstveni list od M San grupe
|
|