Tema: Google Glass
View Single Post
Staro 18.04.2013., 01:54   #6
Mad_Duke
Guest

Možda bi bilo najbolje da temu preselimo u Smartphone uređaji i mobiteli.

@ante2
Ovo nije zadnji dizajn koji će gogole implementirati. Također, već rade na verziji gdje ćeš moći staviti dioptrijska stakla da bolje vidiš. Down the road ne bi se čudio implementaciji sa dvije kamere kako bi snimao u pravom 3D-u kaj vidiš. Anyway. Ovo je jako zanimljivi proof of concept koji ima svjetlu budućnost. Smart glasses, smart watches... sve su to stvari koje svakodnevno koristimo i koje se mogu pametnije napraviti tako da bu bilo fora gledati razvoj.

Isto tako, kamera će najvjerojatnije otići kroz vrijeme više na rubni dio ove plastike, a samu plastiku će zamijeniti još veći prozor/ekran.

Što se tiče da sadašnji dizajn smeta za navigaciju kroz prostor. Nisam baš vidio da su se skydiveri nešto pretjerano strmopizdili na njonju tokom nekoliko prezentacija.
--

Što se tiče prava na privatnost i sličnih nebuloza. Imaš kamere kaj idu u penkale, gumbe i slične kerefeke tako da onaj tko želi tajno snimiti nešto najvjerojatnije bude. Dapače, ovako bar vidiš da osoba to ima na glavi. Kaj sam ja sve snimio (a neke stvari su bile takve da sam ih pobrisao drugi dan) sa mobitelom u ruci kaj je skroz očito. Ne vidim problem.
  Reply With Quote