View Single Post
Staro 18.04.2013., 00:28   #2041
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
procitaj ga ti, vise puta.
pobrkal si loncice.
ja sam taj ispit davno polozio.

@ magarac
ako je to pas sa slike, ja sam devedesetih imao bulla, sina jednog od najtrofejnijih pasa sa ovih prostora.
danas furam njemacke kratkodlake pticare.

@elzel, naravno da se ne smije.
zakonom je tocno definirano. ljudi su lijeni procitat, a kamoli naucit
i vjeruj mi koliko toliko normalnom lovcu nece pasti na pamet ubijati pse i macke iz zajebancije.
velim ti kakvi likovi to rade, lokalni serifi i poremeceni idioti.

p.s. htio bi isto tako napomenuti da se obavezno takvi incidenti prijave policiji.
Vjerojatno smo imali od istog jer je tada sam jedan pes fukal okoli, Pepe s Jaruna. Ja sma fural bulice po izlozbama jedno vrijeme i lud sam za njima. Iduci pesek ce mi bit mini bulic. Moj je otiso prije 3 i pol godine, bio je vec u 16toj. Prepolovio se na kraju i zadnje noge su mu otisle tak da sam ga moro otpeljat na uspavljivanje. Znal je mrcina da odlazi i nije se bunio, inace se samo vetreinara bojao i niceg drugog. Jos se nisam oporavio od tih scena.

Bas sam danas upalio neki stari mob i naso sliku od jednog malog kaj sam ga hendlo. Nemrem se sjetit kak se zove ali je bi ludilo od pesa, crvi u guzci bez sekunde mira ali simpa.. Kasnije sam ga sreo u nekom dvoristu u Karlovcu skupa sa jos 2 ili 3 bijela bulla, cirkus.

http://www.pohrani.com/f/3U/F2/2ii35GkJ/dsc00002.jpg

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.04.2013. u 00:40.
MAGARAC je offline   Reply With Quote