Citiraj:
Autor gsxr750k9
Subotom, nedjeljom, na dan uoči državnog blagdana i na dan državnog blagdana, dopušteno je od 0 do 6 sati i od 20 do 24 sata uvođenje u vozilo jednog psa uz iskaznicu kinološke organizacije, uz uvjet da pas ima brnjicu i da ga se vodi na kratkoj uzici.
Znači vozač je postupio protuzakonito i treba ga prijaviti.
|
danas nikako nije niti subota, nedjelja a niti ikakav praznik a sumnjam da ijedan veterinar radi u ovom terminu gore...

vozač je itekako u pravu
kršenje pravilnika, i kada se pravilnik izvrši nad Vašom kožom ne bude ugodno... a ista se ta pravda traži za druge... jadno !
Citiraj:
Autor Valley7
Zasto? Zar smo jos uvijek u 1950-ima? U cemu je kvaka, objasni mi, molim te.
|
stvar je u tome da im tamo nije mjesto. osim za dobro definirano vrijeme kada nema gužve i ljudi po vozilima, ili za dobro definirane iznimke.
stvar je da se ljudi boje tvog psa, da osjećaju nelagodu, da su alergični (nastavi i ubaci)... ti riskiraš da ti netko isprocovira psa i da si time natovariš sranje za vrat, riskiraš masu stvari koja se tiču i prometne tehnike i sigurnosti.... (opet nastavi)
tako da... razmisli o posljedicama.
povlačim se iz rasprava, rekao sam što sam trebao, bilo je uzaludno i sve ostalo će biti još i više. ali kažem, teže licemjerje
želim ti sreću i skori oporavak culeta !