po kojem to zakonu imas pravo pucat okolo?
molim te citiraj mi clanak tog zakona.
trabunjas gluposti
mozda u pozegi neki lokalni serif provodi neki svoj zakon.
sto se tice govana u pijesku na djecjem igralistu za to su iskljucivo krivi neodgovorni vlasnici i takve treba kaznjavati po kratkom postupku.
kad uocim takvog obavezno ga podjsetim da djecji park nije mjesto za vrsenje nuzde ljubimaca.
ja se sa svojim psima ni ne priblizavam parkovima bez uzice i kontrole, a kamoli da ga pustim da se olaksa gdje su djeca.
to su teksi primitivci bez uvrede.
kao i ovi koji pucaju okolo bez pardona.
daleko smo mi od amerike i njihovih patrola.
primitiva do kocena.
P.S. nadma se da ce se ulaskom u EU barem malo osjetiti duh zapada sto se tice prava zivotinja...a i ljudi naravno
a što se tiče ZET-a ovo je iz pravilnika:
Članak 36.
Slijepim osobama i osobama koje obučavaju pse vodiče slijepih osoba dopušteno je uvođenje u vozila ZET-a specijalno dresiranog psa vodiča.
Osobe koje obučavaju pse za vodiče slijepih osoba za prijevoz pasa trebaju imati posebnu dozvolu za besplatan prijevoz psa vodiča na školovanju.
Dozvolu u obliku posebne iskaznice izdaje ZET temeljem zahtjeva i ovjerenog popisa Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet.
Subotom, nedjeljom, na dan uoči državnog blagdana i na dan državnog blagdana, dopušteno je od 0 do 6 sati i od 20 do 24 sata uvođenje u vozilo jednog psa uz iskaznicu kinološke organizacije, uz uvjet da pas ima brnjicu i da ga se vodi na kratkoj uzici.
Izvod iz Odluke o izmjenama i dopunama Odredaba za primjenu Cjenika za prijevoz putnika i prtljage u javnom prometu na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, općina Stupnik, Klinča Sela, Bistra i Luka i na području 1. tarifne zone Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba, godina 2007, broj 12)
Znači vozač je postupio protuzakonito i treba ga prijaviti.