Upravo sam zavrsio kao FINAL verziju ovog cuda sto sam sklapao,dakle ovo je zadnje sto sam uradio i necu vise na njemu se zadrzavati,xperia launcher je ostao ali sam ubacio malo modifikovanu verziju (sa corners precicama na pocetnom ekranu,pogledajte u podesavanjima) posto su neki izrazili zelju za link2sd ubacio sam je kao i jos par apova,font nisam dirao ali sam ubacio Spare parts PRO pa u njemu mozete povecati font,posto znam da neki nisu ljubitelji one HTC Keyboard dodao sam jos jednu prilicno laganu za RAM ako se dobro podesi naravno,a ima i mogucnost povecanja velicine tipki (pogledati u podesavanjima keyborda) pa ako hocete da koristite jednu onda prosto onu drugu freez sa titaniumom ili uninstall,jer ne mogu obe raditi istovremeno,battery icon sam izmjenio,jos nekih vizuelnih prerada nista spektakularno,nova bootanimation+bootsound evo link za download
http://www.mediafire.com/?10goc75axxgylbo mozda ubacim par screenshota ali ne mogu sad smorilo me ovo malo!Mozda uskoro sklepam neki MIUI look ali ne znam da li ce biti preveden jer ima dosta raditi u svakom slucaju Eng. language ce biti!