Imam 4300 Root-ovao sam ga juče sa onom skripticom i prezadovoljan sam, ali sad imam jedan problem, previše sam se zanio sa nekim aplikacijama i trazeci još neki program kao boot animation changer instalirao sam neki koji nema veze sa animacijama ali mi je prčkao nešto po boot-u i iskočio mi neki error. inače ta Boot aplikacija je za motorole neke i tad ugasih taj kobni program i deinstalirah ga, telefon je bio jako spor, restartovah ga i od onda neće da se konektuje na net/wifi. Uradio sam mu Factory reset i nije pomoglo, nakon toga sam ponovio Factory reset sa tim što sam izabrao da obriše sve informacije sa telefona koje postoje i opet ništa, a inače i dalje mi pri startu ide animacija koju sam izabrao sa tim BAC programom i telefon je ostao root-ovan i nakon tih resetovanja.
Uglavnom kad kliknem na ikonicu za wifi, ama baš ništa se ne događa. osim one animacije na ikonici vajrlesa gdje on kao trazi signal. kad odem u settings i nadjem opciju za wifi, ta opcija je zatamnjena kao da tehnički postoji wifi program ali ga moj telefon ne podržava pa je crna ikonica. palo mi je na pamet da je do drajvera ali kako ću znat.
e sad ja sam probao da radim ono što je objašnjeno na prvih par strana, sa onim nekim rom programom, da kao instaliram one neke img fajlove koji su pretpostavljam upakovani operativni sistemi, ali meni ta aplikacija traži da preko neta preuzmem clockworkmod recovery ili šta već, a ja to ne mogu sobzirom da nemam neta na telefonu.
pomagajte u svakom slučaju