View Single Post
Staro 17.04.2013., 18:39   #2023
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Ljudi su općenito gamad. Kada treba postavljati otrove, raditi govnarije i širiti zlo, e onda sve funkcionira kao podmazano. Ali nema nikoga kada treba širiti neku svijest i solidarnost. Čini se da su 'rvati usko grlo u kojem zapinje svaka poštena, pametna i normalna stvar.

A nas je danas đubar zetovski izbacio iz busa. Zbog psa. A pas dobar i umiljat, nikome nije smetao niti je ikakav nered stvarao. Samo je sjedio na podu kao pravi, kulturan pas. Nije čak niti velik.

I eto, u taj čas stigne primitivčina od vozača čije crte lica odaju da se još donedavno bavio izradom toljaga i tjeranjem ovaca po nekakvom kamenjaru, pa je, eto, putem guzoljublja i rođokracije odjedom dobio posao u zetu. I fino nas taj đubar tjera van. Mislim ono, pa nismo ušli u bus iz vica, nego je pas bolestan i išli smo na terapiju kod veterinara. Ali ništa, morali smo izaći van zbog te kretenčuge.

Sramotno! Čega se god dotakneš, sve je poremećeno. Ustvari nam je cijela banana-republika ustrojena tako da u njoj jedino dominira čisto zlo i da se 'zakoni' provode samo nad sirotinjom, ali zetovci su mi oduvijek posebno antipatični zbog svojeg afiniteta da se liječe nad onima koji se ne mogu obraniti.

I onako usput, ovo nije neki izolirani slučaj jer sam se uvjerila kako gamad ne preže niti pred slijepim osobama, nego i njih vole izbacivati jer zetovski zakržljali mozak očito ne može shvatiti čemu služi pas vodič. Stvarno mi se to gadi! Koliko retardiran, imbecilan i pokvaren može netko biti da se iživljava na slijepcu? Ako se ne smije voziti niti slijepac sa psom, onda u redu, neka svuda to jasno označe (na svakim vratima od svakog vozila), pa neka ta pravila vrijede za svakoga. Iako je, naravno, javni prijevoz ustvari javno dobro u vlasništvu svih građana, pa bi kao takav morao svakome biti na usluzi, no velika je to utopija.

prvo da napomenem da sam imao psa, da trenutno imam mačora itd. i volim svakakve živine, da ne ispadne da sam padobranac koji je uletio raditi frku. razumijem ljubav prema živini... ali....

Ljudi su općenito gamad. Kada treba ostavljati gova iza svojih "ljubimaca" posvuda, ne brinuti se oko njih i širiti zarazu (ne kažnjeno) onda sve ide kao i podmazano. Ljudima je normalno da se tuđi pas na lajni popiša po kotačima dječijih kolica i još ga se potapša radi toga, da se ne pokupi govno prepuno parazita i da se u pet shopu radi tog problema izgubi kuna i pol...
Oprosti, ali nije normalna stvar da se u javnom gradskom prijevozu prevoze životinje. koliko god one bile mirne, dobre, lijepe itd. Zna se koji se psi (životinje) smiju voziti opravdano (psi vodiči i radni psi (tragači i sl.)) i da sami vlasnici u tom slučaju odgovaraju za svoju živinu i dok su u vozilu odgovaraju za posljedice. Uostalom, vozač smije i bilo koju osobu izbaciti iz busa (bilo kojeg drugog vozila u kojem je on jedini predstavnik svoje firme). Ako si pijan, prljav, ako ima osnovanu sumnju da ćeš raditi probleme.... smije te izbaciti iz vozila. ali, eto... i oni imaju malo obzira prema gamadi.
Meni ne ulijeva povjerenje kada mi vlasnik kaže "on je dobar, želi se igrati", ili da mi nečiji pas puše za vratom dok sam u krcatom vozilu.
treba imati nekog poštovanja prema drugim ljudima, kolika god oni gamad bili !

"javni prijevoz" je tvrtka/ firma koja je zakupila licencu za obavljanje prijevoza na određenim linijama i obavlja je svojim službenim vozilima. Licenca ("javni prijevoz") je vlasništvo tvrtke iza koje stoji ime i prezime vlasnika. Zet i svaka podružnica holdinga imaju svojeg direktora koji na neki način predstavljaju gazdu/ vlasnika. Bolje i lakše bi bilo obajsniti na primjeru nekog drugog prijevoznika od holdinga/ zeta, ali i nije toliko bitno.

suma sumarum, nisi u pravu.
Željac je offline   Reply With Quote