View Single Post
Staro 17.04.2013., 17:00   #2016
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Gamad jedna. Nemam riječi. Svašta ljudi rade.
Ljudi su općenito gamad. Kada treba postavljati otrove, raditi govnarije i širiti zlo, e onda sve funkcionira kao podmazano. Ali nema nikoga kada treba širiti neku svijest i solidarnost. Čini se da su 'rvati usko grlo u kojem zapinje svaka poštena, pametna i normalna stvar.

A nas je danas đubar zetovski izbacio iz busa. Zbog psa. A pas dobar i umiljat, nikome nije smetao niti je ikakav nered stvarao. Samo je sjedio na podu kao pravi, kulturan pas. Nije čak niti velik.

I eto, u taj čas stigne primitivčina od vozača čije crte lica odaju da se još donedavno bavio izradom toljaga i tjeranjem ovaca po nekakvom kamenjaru, pa je, eto, putem guzoljublja i rođokracije odjedom dobio posao u zetu. I fino nas taj đubar tjera van. Mislim ono, pa nismo ušli u bus iz vica, nego je pas bolestan i išli smo na terapiju kod veterinara. Ali ništa, morali smo izaći van zbog te kretenčuge.

Sramotno! Čega se god dotakneš, sve je poremećeno. Ustvari nam je cijela banana-republika ustrojena tako da u njoj jedino dominira čisto zlo i da se 'zakoni' provode samo nad sirotinjom, ali zetovci su mi oduvijek posebno antipatični zbog svojeg afiniteta da se liječe nad onima koji se ne mogu obraniti.

I onako usput, ovo nije neki izolirani slučaj jer sam se uvjerila kako gamad ne preže niti pred slijepim osobama, nego i njih vole izbacivati jer zetovski zakržljali mozak očito ne može shvatiti čemu služi pas vodič. Stvarno mi se to gadi! Koliko retardiran, imbecilan i pokvaren može netko biti da se iživljava na slijepcu? Ako se ne smije voziti niti slijepac sa psom, onda u redu, neka svuda to jasno označe (na svakim vratima od svakog vozila), pa neka ta pravila vrijede za svakoga. Iako je, naravno, javni prijevoz ustvari javno dobro u vlasništvu svih građana, pa bi kao takav morao svakome biti na usluzi, no velika je to utopija.
Valley7 je offline   Reply With Quote