Tema
:
Project: The White Pirate
View Single Post
16.04.2013., 23:38
#
34
Volume
Banned
Moj komp
Datum registracije: Sep 2012
Pozdrav ljudi
Evo napokon opet uhvatio malo slobodnog vremena pa sam se danas polako vrati na posao... Bilo je previše obaveza tako da stvarno nisam stigao ranije, nadam se da nećete zamjeriti
Pa da krenemo...
Backplate je gotov i montiran za sada. Još samo imam čekam da mi stignu white cool ledice i žica koju sam naručio, pa da mogu i njih ubaciti između backplatea i pcb-a.
Mislim da bi s njima trebalo puno bolje izgledati nego je trenutno. S obzirom da su rezovi samih slova vrlo uski, svjetlost koja će izbijati iznutra bi trebala omogućiti da se sam natpis puno jasnije vidi.
Inače backplate je montiran na najjednostavniji način, obostrano ljepljivom trakom.
Danas je riješena i ''kutija'' u koju će biti montiran 240 mm radijator. Isto tako služi i za kompletno skrivanje 5.25 kaveza.
Za sutra je ostalo samo bojanje. Još nisam siguran da li da je obojam u bijelu, crnu ili napraviti nekakvu kombinaciju te dvi boje. Ne bih išao na nikakve dodatne detalje, želim iznutra što čišći izgled.
Alucobond izrezan na mjeru, šablon zaljepljen...
... i sve spremno za bužanje
Izbacivanje 120 mm otvora
Otvori su ispali odlično za alat od 18 kn
Na drugoj strani napravljen rez za savijanje na 90°
Kako to na kraju izgleda
Kutija montirana u kućište
Ovi vijci su samo privremeno tu, bit će zamijenjeni s kraćim crnim
Gotov je i komad pleksija kojom ću pokriti drugu stranu 5.25 kaveza...
... pa evo kako bi to trebalo izgledati
To bi bilo sve za danas. Sutra nastavljam s poslom pa očekujte novi update kroz dan-dva. Nadam se da vam se sviđa do sada viđeno.
Aj živili vi meni
Volume
Vidi profil
Pronađi još poruka od Volume
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5 5600
MBO:
Asrock B550M PRO4
RAM:
GSkill Ripjaws V 16GB 3600MHz
HDD: