View Single Post
Staro 16.04.2013., 20:39   #182
bad_ri
Registered User
Moj komp

bad_ri's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Neomalik Pregled postova
PAP 4040 update na 1.0.14 i pojavi se onaj PrestigioWizard i dođem do zadnjeg podesavanja i on se srusi i tako u krug.

Jel ima neko iskustva s tim ,inace je mob bio rotan ako to sta znaci.

Poz.
imao ja isto iskustvo.... uglavnom totalni bed, negdje sam ranije opisao kako sam se vratio na staro.... skini 1.0.10 (tu je netko stavio link i upute) i moraš flashnuti, pa na nerootan telefon poskidati updateove, jer iz nekog razloga 1.0.14 ne prolazi kad je telefon rootan.

evo sam našao svoj tekst koji je opisao moje iskustvo kad sam se zeznuo s 1.0.14 na rootanom telefonu, pa baci oko:

"evo da i ja dam svoje iskustvo od danas s updateom na 1.0.14..... pakao!
imao sam rootan 1.0.13, a update se ponudio, a ja prihvatim...
file se downloada, krene instalacija i na pola se smrzne...... nakon što je na ekranu pola minute stajao android s greškom, telefon se rebootao i vratio na 1.0.13, ali se zaglavljivao prestigio wizard..... jedva nekako dobijem playstore i instalaciju titaniuma, koji je srećom radio jer se root nije izgubio, pa titaniumom izbrišem prestigio wizard i rebootam normalno... telefon proradi, maknem root, ali ne uspijevam instalirati 1.0.14.
titaniumom vratim backup aplikacija i postavki koji sam imao na kartici, ali budala izaberem backup koji mi je ostao od huaweia u8650, pa se telefon samo smrzavao i radio probleme. srećom, upali fora s paljenjem preko vol+ i power tipke, pa se nakon 30-ak sekundi stajanja pokvarenog androida na ekranu pojavi opcija da wipeam uređaj.... to srećom prođe kako treba i dobijem krnji 1.0.13 rom bez aplikacija i roota, ali se ne uspijeva nadograditi na 1.0.14 jer ga ne pronalazi kao ponuđeni update....
konačno večeras flashiram preko pc-a originalni 1.0.10., sad prolazi update na 1.0.13, pa idem vidjeti da li će ponuditi 1.0.14.... i ne nudi ga iz nekog razloga... ne znam gdje je sad greška."
nakon što je 1.0.13 radio cca pola dana, pojavio se update na 1.0.14, kasnije i na 1.0.15
bad_ri je offline   Reply With Quote