View Single Post
Staro 15.04.2013., 08:48   #1525
betlmaster
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Kazes plastican, a jel postoji uopce neki tako do 5000+- a da nije plastican?
Sto je tako losa tipkovnica?
Nisam se dovoljno dobro izrazil - iako je plastičan, izgleda kao da je aluminij i dovoljno je čvrst. Sama tipkovnica je solidna, ali tipke na touchpadu su klimave (lijeva i desna tipka "miša"). Ostavljam mogućnost da sam potrefil loš primjerak. Ako ga budeš koristil s priključenim mišem (a vjerojatno budeš, ako ti je zamjena za stolno računalo), to te uopće ne treba zamarati. Ponavljam sveukupni dojam - jako dobar 17" laptop za tu lovu, vjerojatno zato kaj se Samsung još probija na tržište laptopa.

Citiraj:
Autor Rev Pregled postova
ekran je dobar, dakle? razmišljam kupit tog Samsunga kao zamjenu za stolno računalo, pa mi je kvaliteta ekrana dosta bitna.

jel mi možeš reći kakvi su zvučnici, ako se sjećaš?
može li ih se koristiti za muziku i Youtube ili su vanjski zvučnici neophodni?
17" ti možda u današnje doba bude premalo za svakodnevni rad (zamjena za stolno) pa ga za nekoliko mjeseci odlučiš spojiti na veći vanjski ekran. Nisam stručnjak - meni je ekran dobar čisto onak subjektivno - nije glossy kao na ženinom Asusu K52 za kojeg ili gasim svjetla ili ga naginjem u skoro poluzatvoren položaj da izbjegnem odbljesak. Tu sam pogrešno razmišljal kod kupovine - "glossy je valjda na 90% laptopa, ne može biti tak loše" - nikad više, ubuduće uzimam samo mat ekrane.
Isprobal sam i zvučnike - bolji su nego na svim ostalim laptopima koje sam koristil, ali ipak nemoj očekivat čuda - to su i dalje samo mali zvučnici na laptopu.