Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 14.04.2013., 22:00   #1385
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova

WDTV mi više ne vidi računalo. Niti pod media servers, niti pod network shares. U Windowsima (7) ga vidim kao media device, ali ne i network device. Mogu do njega ako ručno upišem putanju (dakle \\WDTV, preimenovao sam ga).

Nemam baš više živaca kopati po opcijama i guglu jesam li neki checkbox slucajno maknuo ili sto... Pa ako netko ima ideju / sugestiju, helpajte.

Eh, da. Jel može funkcionirati paralelno ethernet i WLAN? Ethernet samo za umrežavanje sa kompom, shareanje fajlova i streaming, a WLAN za internetove (jutub etc)?

Zadnji WDLXTV firmware je gore.

edit:
Jebote. Rebootao sam ga x puta, preko telneta, istekavanjem... Sad prebacio IP sa .3 na .4 i ok je - ali jos uvijek ne vidi shareove sa Win7 (network shares je prazan). Vidi media shares, ali samo foldere, fajlove ne zeli otvarati (stoji neko vrijeme, i onda veli da ne kuzi format).
Na racunalu je ziher sve dobro jer sam imao drugi media player ranije i podesio sve, a osim toga radilo je na stock firmwareu.
Ping u oba smjera je ok.
ajde ljudi, pomagajte, evo imam isti problem,
ne uspijevam se mrežnim kablom spojiti na komp, nikako, zapravo, ne uspijevam ni preko wifia streamti,
jel može entko sep by step napisati kako osposobiti streamanje preko mrežnog kabla, a da koristi svoj wifi za ić na net?

što moram u win podesit, a što na wdtv-u?
Gabre je offline   Reply With Quote