View Single Post
Staro 13.04.2013., 23:39   #11708
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Upravo pogledao najbolesniji film ikada, The Skin I Live In.
Dva puta sam ga gasio ali sam se nekako prislio da ga odgledam, ne zato što je film loš nego zato što su neke scene premučne.
Desetka za glazbu u filmu, a kompletan film je teško ocjeniti, ja samo znam da ga više neću gledati.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Premučne Hehe. Meni je film light, samo kaj tuče na nečije vrijednosti koje se ljudima gade, ali sam po sebi film sam pogledao bez obzira na spori pacing u jednom dahu
ovaj......... a ne znam sta sam ocekivao, ali to nesto nisam dobio . mucne scene? gadno za gledati? tja, ok, razina tolerancije varira od covjeka do covjeka, ali recimo neku paralelu da povucem:

od 1 do 10, sto se tice tezine gledanja i poimanja onoga sto gledas, ovaj film je negjde na 4 od 10.

Cannibal Holocaust, e ovo je vec negdje na 7-8/10. ovo je vec film za kojeg sam imao vjerovatno isti osjecaj kao ti za Banderasa.

dok onaj treci, cije se ime ne spominje, njega bi ocjenio 12/10 po razini mucnosti gledanja, brutali, potrebe da se stisne X na playeru i skrati muke tebi kao gledatelju. doslovce sto rece Duke, The Skin I Live In je light, jedino sto je meni light od lighta . nelos film svakako, sve to stoji, i preporuka za pogledati .

Burko je offline   Reply With Quote