N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Autor CatKiller
Vrhunska partija. Nakon sto je partija pocela 2:7, mislio sam da je krivi replay  . Pa samaranje 3-4 tenka kod capa... Challenge Accepted i dodajem te za platoonanje kad mi buljo smjesta tier X partije sa svojim uber tenkovima  !
|
U pravilu cu cijeli vikend igrat sad sa SP i malim Shermanom m4, t28 prototype i st-i farmanje idu na malu pauzu da skupim sad kredita koji ce trebat za uskoru kupovinu novih mrcina i financiranje istih.
Kaj se tice SP-a: Prosjecna zarada (nakon repaira i ammoja) bi prema do sad vidjenom trebala biti vise manje ista kao i sa t34, cak mozda i nesto veca u korist SP-a. Ono sto ga spašava je MM, cesto su partije bez artiljerije uopce, u svega 30% slucajeva na bojsitu ima t9 tenkova i sve osim kv4 ne stvara prevelike probleme, a cak ni on dok se malo premium amoja natovari.
Isto tak, kaj se tice profita u SP vs t34, t34 ima podosta velike oscilacije i neoprašta promašaje/dingove/0 dmg hitove. Shell košta 1000 i reload je meni sa bia, rammerom i ventilacijom cca 12.6s. Zna se dogodit partija di jedva pozitivu okrenem, dok onda iduca mi bude sa 70k kredita zarade. Ono sto hocu rec puno fluidnije idu pare na SP nego s t34 dok u globalu mi djeluje isto.
Sa SP treba jebacki pazit kak se nakosi covek, maksimalno nekih 15 stupnjeva jer bocnog armora jednostavno taj tenk nema, ali frontalno je djubre. Naravno malo srece i znanja s protivnice strane i 3 weakspota koja frontalno ima i nestanes ko svicarski sir, ali to se more relativno kompenzirat sa nejgovim aim timeom i reloadom brzim. Tu se dolazi do drugog probljema a to je ciljanej weakspotova jer nakon t34 i nejgovih 250 pena igranej na 170 je, hm, interesantno, pogotovo ak se uzme u ozbir da zadnjih 5 tenkova koje sam igro su is7, kv4, sti, t28 prototype koju su svi u sferi preko 220. Al dobro, nije ni mali pen tolko strašno problematičan. Ono kaj treba uzet u obzir da premium šell koji probuši donese neki jakooo sitni profit ili vas ostavi na 0.
Mozemo vec sad platoonat ako zelis, imam nekih 2 sata a ubit a onda moram ici stan pospremit i veša sredit.
i5 8500T, H310I-IM-B, 32GB, 10GbE X-3
1x 150GB Intel S3520, 3x2TB Crucial MX500, 4x12TB Toshiba MG07ACA12TE
Truenas Scale
File Share, Plex, Jellyfin, Nextcloud, qBittorrent
|