View Single Post
Staro 12.04.2013., 00:06   #2202
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
U kojem segmentu ga jede? Jedino po specifikacijama na papiru. Bio sam brutalno zainteresiran za zamijeniti s2 s ti mobitelom bas zato jer nije puno skuplji, i nakon kaj mi je frend dao njegovog 4x na neko vrijeme, skroz sam se ohladio.

Taj mob je sporiji u svemu nego s2 na 4.2.2 slim beanu. Još nije dobio službeni jb (da i s2 tu kaska ) ali kaj je najgore ima zaključan bl i slab community na xda. Općenito mislim da je 4x odličan uređaj s lošim softwareom. S2 je odlican uređaj s ogromnim izborom odlicnih romova i zato se još drži tako dobro po oglasnicima.
kao prvo,dobio je Jelly Bean,ima vec tjedan dana,bootloader se otkljuca jednim pritiskom na tipku ( izasao je program koji ima sve funkcije,cwm,recovery,rootanje i otkljucavanje ),samo cekam feedback ekipe pa ga i ja isprobam
Da,kaska za ROM-ovima,ali ja ne vidim u cemu je tolika stvar,dobro ne mozes flashati sa ovim onim,kernele i to mijenjati,ali meni je mob po defaultu dobar,brz i fluidan i baterija izdrzi dan sa uklonjenim bloatwareom ...
Ako izadju 2-3 postena ROM,ja zadovoljan
blava je offline