Citiraj:
Autor Bolnum
Može par savjeta za nekoga tko upravo počinje? Što, kako, kamo?
Igra mi se čini kao jako zabavna, a pokušao bih izbjeći baby greške, ako me razumijete.
|
Uzmi si vremena i prolistaj ovaj thread, zadnjih 10-15 ili više stranica. Imaš tonu, ali TONU savjeta, uputa, linkova, videa i svega za početnike.
Citiraj:
Autor Bolnum
EH, sada sam primijetio da ima tamo prilikom registracije neki invite code.
Čemu to? Ima li netko?
|
Invite codovi, kako koji, novim igračima daju različite bonuse, npr: besplatno zlato, besplatni premium tenk niskog tiera, i slično. Stoga, iskopaj negdje invite code prije nego kreneš. Isplati se i pričekati nekoliko dana sa registracijom dok ne nađeš koji code.
Na
redditu world of tanks ljudi redovito dijele te kodove, a nije rijetkost da novi članovi otvore svoj thread, i zatraže jedan invite code, pa ti savjetujem da i to probaš. Odnosno, prolistaj zadnjih 15-20 stranica ovog linka reddita ili upiši invite code u tražilicu, i 99% sam siguran da ćeš pronaći thread sa neiskorištenim invite codom.
Zlato koje dobiješ čuvaj npr. za kupnju novih slotova, to su mjesta u garaži za nove tenkove, jer to je jedna od privilegija koje se mogu kupiti samo zlatom, odnosno osim sa zlatom novi slot se dobije sa poklon tenkom (što se dogodi vrlo, vrlo rijetko, npr. jednom godišnje).